TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 31. 05. 2013

Jak si nahrát profilovou fotku?

kadubsk

Původní Sebekoučink

9 %
0 kg 11.5 kg

Již zhubnuto: 1 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 183
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133208.93 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5528 h 40 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

kadubsk

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Neco na zacatek

31. 05. 2013

Tak jsem se rozhodla pripojit. Snad to pomuze. Skoro rok jsem pouzivala kaloricke tabulky a neco jsem zhubla, ale k idealu to ma daleko. Vim, ze je to z casti nemoci, ale prijde mi to jako trapna vymluva. A hlavne, co je nejhorsi je, ze kdyz se vidim v zrcadle je mi ze sebe zle. Vubec si nejsem podobna a fotky o tech radeji nemluvim, Za posledni dva roky nastesti nejsem skoro na zadne a kdyz me omylem nekdo zachyti, tak je to tak na vypaleni cocky.

Nikdy jsem si nemyslela, snad jen v nejhorsich nocnich murach, ze budu nosit velikost 44,42 nebo 14,12. Ze budu mit o cislo vic nez mama a o tri vetsi nez sestry. Ze budu odula velryba. Kdyz si vzpomenu, ze pred peti lety mi lekar nutil pribirat na vaze. tak tomu neverim.

Pritom jsem nikdy nebyla lemra lina. Porad jsem sportovala jedla zdrave, nikdy jsem nehresila-ledatak vinem, ale vypila jsem maximalne lahev a to za dlouhy vecer a ne pravidelne, spis tak dve sklenicky. Ale tloustla jsem, nevedela jsem proc, tak jsem ubirala jidlo a o to vic mela pohyb. Jenze jsem najednou byla nechutna. Pak se po pul roce konecne prislo proc. Prestavaly mne diky nemoci fungovat plice a ja se zacala nafukovat. Trvalo to postupne pul roku a ja si jen myslela, ze jsem tlusta. Ze s kazdym prdem nepolezu k doktorovi-a to byla ta chyba. Pak nastala narocna lecba a ja zustala rok doma, ted uz ale od podzimu ziju skoro normalne, ale ta odula nechutnost mi zustala. Snazim se sebevic a nejde to. Prijde mi to skoro az nemozne.

Zni to trapne, ale to pocasi me stve, nemuzu jit ehat, do prace jezdit na kole a ani byt na zahrade-tam mi nic neroste, takze se musim spokojit s umelotinama z obchodu a pritom koukam na nedozrale kedlubny, salaty, mangold, jahody apod. Do pytle jutovyho.

No stejne to jsou jen mojeplky, ale docela se mi tim ulevilo, jen doufam, ze to nebude cist  nikdo znamy, abych zase nebyla k smichu.
Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

05. 06. 2013 17:51
Děkuji všem za přivítání. Nosnad to k něčemu bude a doufám, že se probojuji do cíle. Hlavně být trpělivá, což je asi nejtěžší, ale za poslední dobu se tomu dost učím.

Zítra se chystám na kole do práce-14,5 km, což je pohodička, akorát snad už nebude takoví bahno. Kdyžtak přijedu solidně ohozená, no :0

Dnes je druhý den konečně hezky, tak ať to vydrží.
01. 06. 2013 17:57
Taky Tě vítám, jsem tu týden a zatím se docela daří. Mám podobnou zkušenost jako ty, kašlala jsem na sebe, nešla k lékaři, říkala si, že přibírám, protože jsem líná. Lenost nakonec byla únava a přibrání zpomalený metabolismus, způsobeno neungující štítnou žlázou. Je to rok co se léčím. Většina zdravotních potíží je pryč jen ty kila zůstávají, tak jsem jim vyhlásila válku. Přeju Ti ať kila vezmou do zaječích, se sebekoučinkem to jde téměř samo :-)
01. 06. 2013 06:30
Hezky napsaný příběh, přeji Ti vytrvalost a čilou želvičku :-)))
31. 05. 2013 21:55
To je krásný, to "do pytle jutovýho", to jsme ještě neslyšela. Vítám tě a přeji hodně radosti z hubnutí !!!
31. 05. 2013 21:23
Vítám tě na Stobu a přidávám si tě do přátel, aby jsi viděla trochu tady do dění. Je tu výborná parta a pomocí sebekaučinku tě to půjde jako po másle. Tak mnoho štěstí a držím palce.

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři